بازیهای پاراآسیایی هانگژو| ثبت در تاریخ با کسب ۱۳۱ مدال رنگارنگ/ پایان کار «فرزندان ایران» با کسب عنوان دومی
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین روز از چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی از صبح امروز شنبه آغاز و در نهایت پیش از ظهر امروز به پایان رسید. در چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی که در هانگژوی چین برگزار شد، کاروان اعزامی کشورمان موفق به تاریخسازی شد.
در روز پایانی این رقابتها، ورزشکاران کشورمان توانستند ۵ مدال طلا، ۷ نقره و ۴ برنز به گردن آویزند تا بتوانند از ژاپن که روز گذشته جایگاه دومی را تسخیر کرده بود بار دیگر پیشی بگیرند و در نهایت به عنوان ارزشمند نایب قهرمانی دست یابند تا برای نخستین بار چنین افتخاری نصیب کاروان ایران شود.
کاروان «فرزندان ایران» در دوره چهارم از بازیهای پاراآسیایی 44 مدال طلا، 46 نقره و 41 برنز گرفت و در مجموع 131 مدال به دست آورد تا پس از چین که ۲۱۴ مدال طلا، ۱۶۷ نقره و ۱۴۰ برنز و مجموعا ۵۲۱ مدال گرفته بود به عنوان دوم دست یابد.
نتایج کامل نمایندگان ایران در روز پایانی به شرح زیر است:
مهرداد مرادی دونده طلایی ایران در روز پایانی
مهرداد مرادی به دومین مدال طلای خود در بازیهای پاراآسیایی هانگژو دست یافت.
فینال مسابقه دوی ۴۰۰ متر مردان در کلاس T۱۲ در حالی برگزار شد که مهرداد ملیپوش کشورمان در آن حضور داشت.
مرادی که در روزهای گذشته یک مدال طلا نیز کسب کرده بود، در مسابقه امروز با زمان ۴۹.۶۰ ثانیه زودتر از سایر دوندهها از خط پایان عبور کرد و قهرمان شد.
فاطمه امیرزادگانی در دوی ۴۰۰ متر طلا گرفت
فاطمه امیرزادگانی یکی از ملیپوشان تیم پارادوومیدانی بود که در روز پایانی بازیهای پاراآسیایی هانگژو، با حریفانش در ماده دوی ۴۰۰ متر کلاس T۱۲ رقابت کرد.او در این مسابقه با ثبت زمان ۵۹.۸۸ ثانیه که بهترین عملکرد شخصی اش نیز بود، به مقام قهرمانی دست یافت و مدال طلا را به خود اختصاص داد.امیرزادگانی تا ۱۰۰ متر مانده به پایان در رده دوم قرار داشت، اما با غیرتی مثال زدنی و سرعت بالاتر از حریف خود را به خط پایان رساند و قهرمان شد.
دست داوودعلی قاسمی باز هم به مدال نرسید
داوودعلی قاسمی از کسب مدال در مسابقه دوی ۴۰۰ متر مردان در کلاس T۴۷ باز ماند.در جریان فینال مسابقه دوی ۴۰۰ متر مردان در کلاس T۴۷ که صبح امروز در ورزشگاه هوانگ لونگ شهر هانگژو برگزار شد، داوودعلی قاسمی با هفت حریف از کشورهای فیلیپین، اندونزی (۲ نفر)، سریلانکا، هند (۲ نفر)، قزاقستان مسابقه داد.قاسمی در این رقابت زمان ۵۲.۳۳ ثانیه را ثبت کرد و در شرایطی که بهترین عملکرد شخصی اش را بر ما گذاشت، به مقام پنجم رسید.او پیش از این در دوی ۱۰۰ متر کلاس T۴۷ هفتم شده بود. در پایان این مسابقه ورزشکارانی از چین، ژاپن و اندونزی به مقامهای اول تا سوم رسیدند.
زندی در پاراتیراندازی با کمان برنز گرفت
رقابتهای تیراندازی با کمان چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی در ماده w ۱ در سایت تیراندازی مجموعه ورزشی فویانگ شهر هانگژو در حال برگزاری است.محمدرضا زندی تنها نماینده کشورمان در نیمهنهایی مسابقات پارا تیراندازی با کمان و در ماده W۱، مقابل کمانداری از چین با نتیجه ۱۳۷ بر ۱۳۶ شکست خورد و از صعود به فینال بازماند.
زندی در دیدار رده بندی به مصاف نماینده ای از ژاپن رفت و با نتیجه ۱۳۶ بر ۱۳۰ به پیروزی رسید و مدال برنز این رقابتها را از آن خود کرد.
دومین نقره برای ظفر ذاکر در هانگژو
ظفر ذاکر یک مدال نقره دیگر برای کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو به ارمغان آورد.در آخرین روز از بازیهای پاراآسیایی هانگژو، رقابت پرتاب نیزه مردان در کلاس F۵۵ به میزبانی ورزشگاه هوانگ لونگ به عنوان محل برگزاری مسابقات پارادوومیدانی انجام شد.در این رقابت حامد امیری و ظفر ذاکر از ایران حضور داشتند و با ۷ ورزشکار دیگر به رقابت پرداختند.ظفر ذاکر که پیش از این یک مدال نقره در پرتاب وزنه کسب کرده بود، با حدنصاب ۳۳.۵۸ متر به عنوان بهترین رکورد شخصی اش به مقام نایب قهرمانی رسید و یک مدال نقره دیگر برای کاروان ایران کسب کرد.همچنین حامد امیری به عنوان دارنده ۲ طلا و نقره در پارالمپیکهای ۲۰۲۰ توکیو و ۲۰۱۶ ریو، در مسابقه امروز با رکورد ۲۸.۸۳ متر به مقام پنجم بسنده کرد و از کسب مدال باز ماند.
ذاکر: از عملکردم در بازیهای پاراآسیایی راضی هستم/ ۱۱ سانتیمتر با طلا فاصله داشتم
ظفر ذاکر پس از کسب مدال نقره در مسابقه پرتاب نیزه در بازیهای پاراآسیایی هانگژو اظهار داشت: امروز رکوردهای خوبی را به ثبت رساندم و توانستم رکورد شخصی ام را ۳.۵ متر ارتقاء بدهم، ولی حریف هندی ۱۱ سانتیمتر بیشتر پرتاب کرد که ما به آن اعتراض داریم؛ چون به نظرمان آن پرتاب خطا بود. با این وجود اگر اعتراضمان وارد نشود ، باز هم مدال نقره را در اختیار داریم. از مربی خوبم سید محسن شاهرخی تشکر میکنم که البته در این سفر همراه من نبود.
وی درباره پیشبینی از عملکردش قبل از سفر به هانگژو و در پاسخ به این سوال که آیا از عملکردش در این بازیها راضی است یا خیر؟ گفت: بله، من برای دو مدال آمده بودم که خدا را شکر آنها را بدست آوردم. نکته مهم اینکه اختلاف کمی با کسب مدال طلا داشتم. از عملکردم راضی هستم ، ولی بدنم در روز مسابقه اول در پرتاب وزنه خیلی آماده نبود.
وی درخصوص آمادهسازی برای کسب سهمیه پارالمپیک گفت: باید با مربی ام مشورت کنم و ببینم چه برنامهای برایم دارد تا بعد از آن نظرم را بگویم. در پایان از مربی، خانواده و همچنین سید مهدی شاهرخی که در اینجا کمک زیادی به من کرد، تشکر کنم.
نیکو روزبهانی در وزنه برداری برنز گرفت
نیکو روزبهانی به مدال برنز پارا وزنه برداری چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی دست پیدا کرد. نماینده ایران با مهار وزنه ۱۲۶ کیلوگرمی موفق شد در جایگاه سوم دسته ۸۶+ کیلوگرم بانوان بایستد.وزنه بردار چین "ژوئمی دنگ" با مهار وزنه ۱۵۳ کیلوگرمی در جایگاه نخست ایستاد. "سیریانتی" از اندونزی با ۱۳۰ کیلوگرم به مدال نقره رسید.
مهرداد مرادی: طلا ۴۰۰ متر طعم دیگری دارد/ مدالم را به مادرم تقدیم میکنم
مهرداد مرادی، ملی پوش دوومیدانی ایران بعد از کسب مدال طلا در دوی ۴۰۰ متر، کلاس T 12 گفت: فاصله بین مرحله مقدماتی و فینال کم بود و این موضوع باعث شد که فشار زیادی را در فینال تحمل کنم. البته خوشحالم که به طلا ختم شد.
او که در این دوره بازیهای پاراآسیایی دو مدال طلا به دست آورده، در پاسخ به این سوال که کدام مدال برایت شیرینتر است، گفت: قطعا ۴۰۰ متر، چون رشته تخصصی ام است و طبیعتا بیشتر خوشحالم میکند.
مرادی ادامه داد: این طلا را به مادرم تقدیم میکنم.
قهرمان بازیهای پاراآسیایی هانگژو گفت از همین حالا تمرکزش روی رقابتهای بعدی است:رقابتهای جهانی و پارالمپیک پاریس را در پیش داریم و برنامهریزیام این است که با موفقیت دررقابتهای جهانی، سهمیه پارالمپیک بگیریم.
امیرزادگانی: حریفم نگرانم کرد/ با برنامهریزی بهتر، آماده رقابتهای بعدی میشوم
فاطمه امیرزادگانی که در دوی ۴۰۰ متر کلاس T12 به مدال طلا رسید، گفت:یک لحظه در مسابقه فکر کردم نمیتوانم طلا بگیرم. رقیبم خیلی بهتر از مرحله مقدماتی دوید و در طول مسابقه نگران شدم. از پیش بینی من خیلی بهتر بود و خوشحالم که توانستم در این رقابت سنگین به مدال طلا برسم.
او ادامه داد: مدالم را به همه کسانی تقدیم میکنم که برایم زحمت کشیدند.
امیرزادگانی همچنین گفت: با برنامهریزی بهتر سعی میکنم رکوردهای بهتری ثبت کنم و آماده حضور در رقابتهای جهانی و بازیهای پارالمپیک شوم.
اعتراض قاسمی به کلاس بندی: پیگیری میکنم تا به کلاس قبل برگردم
داود علی قاسمی، دونده ایران که در ماده ۴۰۰ متر T47 نتوانست به مدال برسد، گفت: مسابقه بسیار سنگینی بود و فکر نمیکردم سطح رقبا تا این حد بالا باشد. البته اگر کلاسم تغییر نکرده بود، در همین شرایط هم روی سکو میرفتم. کلاس من چیز دیگری است اما با کلاس بندی که انجام شد، ۱۰ کلاس بالاتر رفتم که این موضوع کارم را سخت کرد.
او ادامه داد: البته به کلاس بندی اعتراض میکنم تا دوباره انجام شود و بتوانم در رقابتهای بعد با کلاس خودم شرکت کنم. در این صورت هم در رقابتهای جهانی و هم در المپیک شانس کسب مدال دارم.
درخشش شطرنج باران با کسب ۲ طلا، ۴ نقره و ۲ برنز در بخش سرعت
ملیپوشان شطرنج ایران در بخش سرعت در بازیهای پاراآسیایی هانگژو موفق به کسب ۸ مدال رنگارنگ شدند.در روز پایانی بازیهای پاراآسیایی هانگژو ، دور هفتم و پایانی مسابقات شطرنج در بخش سرعت برگزار و جایگاه ورزشکاران و تیمها مشخص شد.
در بخش تیمی بانوان و در کلاس VI-B1، تیم کشورمان صاحب مدال طلا شد.
در بخش تیمی مردان و در کلاس VI-B1، تیم ایران به مدال نقره رسید.
در بخش تیمی مردان کلاس PI، تیم ایران به مدال نقره دست یافت.
در انفرادی بانوان و در کلاس VI-B2/B3، عاطفه نقوی به مدال برنز بسنده کرد.
در انفرادی بانوان کلاس VI-B1، ملیحه صفایی طلا گرفت و لیلا زارع زاده به مدال برنز رسید.
در انفرادی مردان و در کلاس PI، ابوالفضل کاظمیان صاحب مدال نقره شد.
در بخش تیمی مردان کلاس VI-B2/B3، تیم کشورمان به مدال نقره رسید.
تیم فوتبال نابینایان نایب قهرمان شد
تیم ملی فوتبال نابینایان ایران با شکست مقابل چین نایب قهرمان بازیهای پاراآسیایی هانگژو شد.تیم ملی ایران و چین امروز در فینال به مصاف هم رفتند که این بازی در وقت قانونی با تساوی صفر-صفر به پایان رسید و در ضربات پنالتی چین به برتری رسید.
در این بازی نفسگیر، کار در ضربات پنالتی هم نزدیک به هم پیش رفت که در پایان از چهار ضربهای که دو تیم زدند، چین دو ضربه را به گل تبدیل کرد و در مقابل بچه های ایران یک ضربه را به تور چسباندند. تیم فوتبال نابینایان ایران بعد از یک دوره غیبت در بازیهای پاراآسیایی، نایب قهرمان این دوره از بازیها شد.
مدال های دسته فوق سنگین پارا وزنه برداری به ایرانیها رسید
مدال های طلا و نقره دسته فوق سنگین پاراوزنه برداری چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی به نمایندگان ایران رسید.
احمد امین زاده در دسته ۱۰۷+ کیلوگرم با مهار وزنه ۲۶۶ کیلوگرم به عنوان قهرمانی رسید.مهدی صیادی هم با مهار وزنه ۲۴۴ کیلوگرمی، نقره ای شد."جمیل الشبلی" از اردن هم با مهار وزنه ۲۳۵ کیلوگرمی سوم شد.
جانفشان ، پرچم دار کاروان ایران در مراسم اختتامیه بازی پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ شد
با تصمیم سرپرست کاروان بازی های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲، حسن جانفشان ملی پوش ارزنده پاراتنیس روی میز کشورمان که توانست دو مدال ارزشمند برنز انفرادی و دوبل را در بازی های پاراآسیایی برای کاروان پر افتخار ایران تصاحب کند وظیفه ی پرچم داری کاروان در مراسم اختتامیه را عهده دار شد.
ایران برای نخستین بار در تاریخ بازی های پاراآسیایی با کسب ۴۴ مدال طلا، ۴۶ نقره و ۴۱ برنز ؛ در جدول نهایی توزیع مدال ها بعد از چین میزبان در جایگاه دوم قرار گرفت و ژاپن سوم شد.
امین زاده: جای سیامند رحمان برای همیشه در تیم ملی خالی است
احمد امین زاده موفق شد مدال طلای فوق سنگین پاراوزنه برداری را از آن خود کند از سیامند رحمان فقید به به عنوان اسطوره تکرارنشدنی جهان یاد کرد.مدال های طلا و نقره دسته فوق سنگین پاراوزنه برداری چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی به نمایندگان ایران رسید.
احمد امین زاده در دسته ۱۰۷+ کیلوگرم با مهار وزنه ۲۶۶ کیلوگرم به عنوان قهرمانی رسید. مهدی صیادی هم با مهار وزنه ۲۴۴ کیلوگرمی، نقره ای شد.
امین زاده در خصوص این بازی ها گفت: از قبل دچار آسیب دیدگی بودم اما خدا را شکر که این امر باعث نشد که از کسب مدال طلا باز بمانم.
وی در ادامه از رحمان به عنوان اسطوره پاراوزنه برداری یاد کرد و گفت: جای سیامند همیشه در تیم ملی خالی است.
جدول نهایی مسابقات پارآساییایی هانگژو در زیر قابل مشاهده است:
انتهای پیام/